Følg Løvstakkens Jægerkorps på Facebook
Følg Løvstakkens Jægerkorps på Instagram


Endelig er våren kommet til Bergen by 🙂

Ta kontakt med sjefen, Maria Grotle Tobias 400 87 870 eller på ljk@live.no om du vil begynne. Både gutter og jenter er hjertelig velkommen hos oss!

Våren er her, og buekorpsene begynner så smått å bevege på seg. Vi har plass til mange flere medlemmer, både soldater, hellebardbærere og trommeslagere.

Buekorps betyr tromming, eksersis og marsjering i strøket, men det betyr også aktiviteter som idrettsdag, filmkvelder, fotballturnering og hytteturer med alle i buekorpset. Det er gratis å være med i Løvstakkens Jægerkorps.

Det deles ut diplomer, pokaler, gavekort og andre premier til dem som har gjort seg fortjent til det i løpet av sesongen- og kanskje blir det nettopp deg som stikker av med spennende premier?

Sesongen 2022 strekker seg fra mars til juni måneder. To dager i uken, onsdag og søndag, ekserserer og- marsjerer vi i møregaten og på skoleplassen til Ny-Krohnborg skole.

Vi møter alltid i kjelleren- Søndre Skogveien 25c.

Onsdag kl.17.30 til 19.00- kjelleren er åpen 45.minutter før oppstilling- alle må møte senest 30.minutter før oppstilling.

Søndag kl.15.00 til 17.00- kjelleren er åpen 45.minutter før oppstilling- alle må møte senest 30.minutter før oppstilling.

 

 Bergens mest inkluderende buekorps- og fritidsorganisasjon 
For både gutter- og jenter